Curriculum-ul în ritm propriu pentru acest curs de formare online Security+ implică studiul diferitelor domenii ale securității rețelei care sunt necesare pentru a combate numărul mare de amenințări de securitate observate în prezent la nivel mondial.

În cursul CompTIA Security+, veți învăța elementele fundamentale ale securității în cloud, protocoalelor de securitate, securității informațiilor, criptării și infrastructurii de rețea. Instruirea condusă de un instructor pe care o primiți în acest curs vă oferă toate informațiile și instrumentele de care aveți nevoie pentru a finaliza cu succes examenul CompTIA Security+.

Nu există condiții prealabile pentru acest curs, dar se recomandă să finalizați formarea CompTIA Network+ și să treceți mai întâi examenul CompTIA Network+ pentru a avea succes la acest curs CompTIA Security+.

Instruirea online CompTIA security+ de la Cybrary este concepută pentru consultanți de securitate, administratori de rețea, ingineri de securitate și analiști de securitate, precum și pentru oricine dorește să înceapă o carieră în securitate cibernetică într-un program cu ritm propriu.